Afşin Müftü Vekili Göksun Müftüsü Şükrü Safa, 2018 -2019 yılı umre kayıtları 3 Ekim Çarşamba günü itibari ile başlandığı belirtti.

Afşin Müftü Vekili Göksun Müftüsü Şükrü Safa, “Umre fiyatları, kalınan süre, otellerin yakınlığı ile servisli veya yürüme mesafesinde olup Kâbe’ye uzaklığına göre 3 bin 250 Suudi Arabistan Riyali’nden başlamaktadır "dedi.

Safa,  “Otel Tip: 7 – 11 ve 14 günlük tur, yürüme mesafeli veya servisli 15 günlük tur, Yürüme mesafeli veya servisli 20 günlük tur, Servisli 24 günlük tur, Yarıyıl tatili yürüme mesafeli veya servisli 11 günlük tur, Üniversite öğrencilerine yönelik tur,  Kudüs umre turu 16 günlük turlar olarak düzenlenmiştir.  Belirtilen Konaklama türlerinden birini seçip ücretini anlaşmalı bir bankaya (Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Halkbank, Albaraka Türk Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası) o tura ait kod numaralı hesaba yatırdıktan sonra ilçe Müftülüğümüze müracaat ederek veya (hac.diyanet.gov.tr) adresinden kayıtlarını yapabileceklerdir” açıklamasında bulundu.

Ramazan ve Şevval ayına ait turlar daha sonra belirleneceğini ifade eden Safa, “İlgilenen vatandaşlarımız İlçe Müftülüklerimize müracaat edebilir. Umre fiyatları Suudi Arabistan Riyali (SAR) olarak hesaplanmaktadır. Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur” ifadesini kullandı.

Editör: Haber Merkezi