Saadet Partisi Genel Merkezi, 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimde Afşin Belediye Başkan Adayı Şeref Ertekin olarak açıkladı.

31 Mart 2019 yerel seçimi yaklaşırken Saadet Partisi belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Saadet Partisinin Afşin Belediye Başkanı Adayı Şeref Ertekin oldu.

Geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Ankara'daki İl Başkanları, İl Müfettişleri ve Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısında 10 il, 51 ilçe ve 9 belde belediye başkan adayının isimlerini kamuoyuyla paylaştı. Resmi olarak 15 Şubat’a kadar devam edecek olan süreç içerisinde Saadet Partisi bütün il, ilçe ve belde belediye başkan adayını açıklayacak.

Belediye başkanlık makamına sahip olmadan Afşin'e birçok hizmet yaptıklarını söyleyen Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Şeref Ertekin, "Afşin'de görülmemiş yenilikleri getirmek ve ilkleri yaşatmak için bu göreve talip olduk" dedi.

- "Afşin'i yeniden imar için geliyoruz"

Belediyeciliğin, yol, kaldırım ve kanalizasyon yapmaktan ibaret olmadığını söyleyen Başkan Adayı Ertekin, Enkaza dönüşen Afşin'i imar için geliyoruz. Bizim yapacağımız belediyecilik halkın her türlü sorununa resmi veya eylemsel yönden çözüm üretmek ve halkını hiç bir kuruma, firmaya ezdirmemektir. Halkının her türlü hakkını aramak ve almaktır, halkın sosyal, kültürel, eğitim meselelerini yerine getirmektir. Bizim yapacağımız belediyeciliği bu güne kadar Afşin halkının görmediğini iddia ediyoruz.Bu iddiamızı başkan olmamıza fırsat verirseniz ispat edeceğiz. İnşallah. Bugüne kadar nasıl Afşin'de ilk işleri yaptıysak, Afşin'de belediyeciliğin kitabını yeniden yazmaya geliyoruz." açıklamasında bulundu.

Başkan Adayı Ertekin son olarak, 09 Ocak 2019 Çarşamba günü saat 13-00 da İŞ Bankası karşısında secim bürolarının açılışı yapılacağını belirterek, tüm Afşinlileri açılışa davet etti

Editör: Haber Merkezi