Saadet Partisi Afişin Belediye Başkan Adayı Şeref Ertekin, vatandaşlara tatlı ikramında bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için çalışmalarını devam ettiren Saadet Partisi Afşin Belediye Başkan Adayı Şeref Ertekin, esnaf ziyaret etti.

Esnaflarla sohbet eden Milli Görüşün adayı Ertekin, bir tatlıcı esnafı ziyaretinde yoldan geçen vatandaşlara tezgahtaki tatlılardan ikram ederek, " Esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirirken halkımızın ağzının tadının kalmadığını gördük ve halkımıza tatlı ikram ettik. Biz 1 Nisan'da belediye başkanı olduğumuzda halkımızın ağzı ve hayatı hep tatlı olacak. İnşallah ağzımızın, hayatımızın hep tatlı kalması için çare saadet partisi olacak." dedi.

Atatürk Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek projelerini anlatan Ertekin, Afşin'de görülmemiş yenilikleri getirmek ve ilkleri yaşatmak için belediye başkanlığı görevine talip olduklarını belirtti.

Esnaflarla ve vatandaşlarla birlikte, omuz omuza hareket etmek istediklerini ve Afşin'e Afşinlilerle birlikte hizmet edeceklerini ifade eden Ertekin," Yerel seçimlerin, Afşin'e, Kahramanmaraş'a ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu seçim inşallah partimizin en büyük zaferine vesile olur. Afşin'in, 80 binden fazla insanın sorumluluğunu üstelenmek için bu yola çıktık. Afşin'in sorunlarını bir bir bitirmek ve Afşin'in yeniden imarı için aday olduk. Esnafımız, vatandaşımız birlik olarak Afşin'e hizmet edeceğiz. İnşallah toplumun sıkıntılarına çözüm üreteceğiz. Saadet Partisi olarak biz halkımızın karşısına projelerimizle çıktık. Bu seçimin sonucu ne olursa olsun kardeşliğin kazanmasını istiyoruz. Afşin'e yeniden saadet gelmesini istiyoruz. Çare 'saadet'tedir. Saadet gelmeden bu milletin yüzü gülmeyecek. İnşallah 31 Mart yerel seçimlerinde halkımız bu ilçenin emanetini bizlere verir. Afşin'imize ve ülkemize hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi