Ramazan Ceren, 11 Ocak’ta yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na başkan adayı olduğunu açıkladı. Ceren yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istişare toplantısı düzenledi.
Düzenlenen yemekte konuşma yapan Ramazan Ceren, uzun yıllar Afşin’de esnaflık yaptığını belirterek esnafın tüm sorunlarını ve bu sorunları çözebilecek biri olduğunu kaydetti.
Ortak akılla esnafın sorunlarını tek tek çözeceklerini kaydeden Ramazan Ceren, “Bugün burada 11 Ocak 2014 tarihinde yapılacak olan Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde aday olduğumu duyurmak ve bir arada olmak için toplandık. Uzun yıllardan buyana Afşin’de esnaflık yapıyorum ve esnaflığın içinden geldiğim için esnafın tüm sorunlarını yakından biliyorum. Esnaf arkadaşlarımızla oluşturacağımız ortak akılla sorunları tek tek çözeceğiz. Gelişen toplumlarda sivil toplum kuruluşlarının önemi tartışılamaz. Sivil toplum kuruluşları hayatın her alanında yer almaktadır. bizlerde Afşin’in gelişmesi için her türlü katkıyı vermeye hazırız. İnşallah bu görevi bizlere verdiğiniz takdirde görevimizi en iyi şekilde yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Esnaf arkadaşlarımızla omuz omuza vererek inşallah daha güzel hizmetler yapacağız. Bu bir hizmet yarışıdır ve bizlerde bu yarışta varız. Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz toplantılarda da Afşin’e ve Esnaflarımıza dair projelerimizi açıklayacağız. Bu toplantıya katılan tüm esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
Program soru-cevap şeklinde son buldu.
Editör: Haber Merkezi