Afşin Belediyesi yaz mevsiminin kendisini hissettirmesiyle birlikte çalışmalarına hız verdi.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Afşin Belediyesinin peyzaj ve düzenleme çalışmalarının sürdürdüğü Rabia Parkı çiçek açtı.

Rabia Parkı’ndaki çalışmaları inceleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Bölgenin cazibe merkezi olan Rabia Parkı pandemi sürecinde halkımızın nefes alma yeri olacak.” dedi.

Normalleşme süreci kapsamında 1 Haziran'da açıklanan genelgeyle beraber parkların yeniden vatandaşların ziyaretlerine açıldığını belirten Başkan Güven, “Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde kademeli olarak normalleşme adımları atılmaya başlandı. Belediye olarak, bilim kurulumuzun açıkladığı tedbirler kapsamında önlemler alınarak bizlerde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. İlçemizin en büyük parkı Rabia Parkı da kontrollü olarak ziyarete açıldı. Pandemi sürecinde insanlarımızın nefes alacağı, rahatlayacağı ve yeşille iç içe olacağı bit yer olacak. Şuanda peyzaj çalışmalarımız devam ediyor. Kokulu karanfiller, güller açtı. İnşallah iki hafta sonra da lavantalarımız açacak. Vatandaşları bu güzellikleri görmeye davet ediyorum. Bu güzelliklerin tadını hep beraber çıkarmak istiyoruz. Pandemi sürecini tedbiri elden bırakmadan yaşamamız gerekiyor. Bilim kurulu tarafından açıklanan kurallara uyulduğu takdirde bu hastalığın bize tehdit olamayacağını hatırlatmak istiyorum.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi