Semerkand Afşin Temsilciliği, Semerkand Haftası etkinlikleri çerçevesinde protokol ziyaretinde bulundu.

Tüm Dünyada 22-29 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Semerkand Vakıf Haftası Afşin'de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında çeşitli kurum ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden ve Semerkand Dergisi Temsilciliği ve vakıf yöneticileri, ilçe protokolünü de ziyaret ettiler.

Semerkand Vakıf Haftası kapsamında protokol üyelerini ziyaret eden Gençleri Koruma ve Bilinçlendirme Derneği ve Semerkand Dergisi Temsilciliği, Semerkand’ın tanıtımına ilişkin bilgiler paylaşılırken, temennileri de aldılar.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Afşin Kaymakamı Fatih Aksoy, Semerkand Vakfının yapmış olduğu hizmetleri takdirle karşıladıklarını, hizmetlerin kıyamete kadar artarak devam etmesini Yüce Mevla’dan niyaz ettiğini vurguladı.

Heyet daha sonra Afşin Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Zülfü Alptekin, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Afşin Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Polat'ı makamında ziyaret ederek Semerkand Haftası ile ilgili bilgi verdi ve hediye takdiminde bulundular.

 

Editör: Haber Merkezi