Kahramanmaraş’ta Avrupa Birliği (AB) projeleri kabul edilen kurumlar, valilikte düzenlenen kaynaşma toplantısında bir araya geldi.
Valilik Fikret Kiraz Salonu’ndaki toplantıda, AB fonlarından faydalanmak için hazırlanan projeler tanıtılarak, projeci kurumlar arasında istişare ortamı oluşturuldu. Vali Yardımcısı Dr. Erkan Bulgan’ın başkanlığındaki toplantıda, koordinasyon içerisinde çalışmaların yürütülmesi için kurumlar arası iletişimin devam ettirilmesine vurgu yapıldı.
Toplantıda konuşan Dr. Bulgan, Türkiye’nin 1960’lardan bu yana devam eden Avrupa Birliği tam üyelik sürecinin, son yıllarda daha da ivme kazandığını belirtti. Dr. Bulgan, “Biz de bu süreçte Türkiye olarak hazırlanan projelerden azami derecede istifade etmek istiyoruz. Bu gün de kurumlarımız çok gayretli çalışmalar yapıyor. Proje çalışmalarının tabana yayılması noktasında birbirinizle istişare ederek daha da deneyim kazanacağınızı ümit ediyorum. Bizler de valilik olarak sizlere olan desteğimizi artırarak devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.
Toplantının ilerleyen bölümlerinde projeler hakkında katılımcılar bilgilendirilerek, yöneltilen sorular cevaplandırıldı
Editör: Haber Merkezi