Polis, ATM’de unutulan parayı sahibine teslim etti

Polis, ATM’de unutulan parayı sahibine teslim etti

Sinan Doruk
Sinan Doruk
08 Aralık 2022 Perşembe 10:41
670 Okunma

Afşin Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, bankamatikte unutulan parayı sahibine teslim etti.

Pınarbaşı Mahallesi, Cumhuriyet Meydanında bulunan bir bankanın bankamatiğinden para çeken 17 yaşındaki Bahtiyar Koca, kartını aldı fakat parayı ve makbuzu unuttu. Bir süre sonra devriye gezen Afşin Şehit Bayram Çiçek Polis Merkezi Amirliğine bağlı ekipler durumu fark edip 750 lira ve makbuzu aldı.

Parasını unuttuğunu fark ederek Afşin Şehit Bayram Çiçek Polis Merkezi Amirliğine müracaatta bulunan Bahtiyar Koca’ya polis ekipleri tarafından para teslim edildi.

Parasını ATM'de unutan Koca, dalgınlıktan dolayı parayı unuttuğunu ifade ederek, "Bir yemeğe davetliydim. Bankamatikten para çektim ama dalgınlığımdan dolayı parayı almadan oradan ayrıldım. Sonradan parayı unuttuğum aklıma geldi. Karakola başvurdum ve polis ağabeylerim parayı oradan almışlar. Polis ağabeylerimize çok teşekkür ederim." dedi.

Son Güncelleme: 08.12.2022 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373