Milli Eğitim Bakanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof.Dr. Mehmet Sağlam, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, Rönesans Eğitim Vakfı tarafından, "Her kitap yeni bir dünya" sloganıyla, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere gerçekleştirilen kitap bağışı kampanyasına katıldı.
Sağlam, Piazza'yı ziyarete ederek, birçok mağazayı gezip esnafla sohbet etti. Esnafın Ramazan'ını kutlayan, işlerin nasıl gittiğini sorarak, bol kazanç dileyen Sağlam, Piazza'nın kente kattığı değerlere dikkati çekerek, bu büyük yatırıma sahip çıkılmasını istedi. Sağlam, "Piazza AVM'deki işletme sahipleriyle tek tek konuştuk, onlardan gayet güzel tepkiler aldık. Görüyorum ki hemşehrilerimizin buraya yoğun bir ilgisi var ve bu güzel atmosfer bizim için bir şanstır. Bu gibi gelişmeler medeniyetin bir parçasıdır. Kahramanmaraş için önemli bir değer olan bu yatırımı kentimize kazandıran Rönesans Holding'e bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz de Kahramanmaraşlılar olarak bu yatırıma sahip çıkmalıyız" diye konuştu.
Sağlam, Alışveriş Merkezini gezisi sırasında Rönesans Eğitim Vakfı'nın, "Her kitap yeni bir dünya. Kitaplarınızı bağışlayın dünyalar onların olsun" sloganıyla gerçekleştirdiği kitap bağışı kampanyasına da katıldı. AVM'nin giriş katındaki büyük boyuttaki kitap kumbarasına kitap bağışlayan Sağlam, eğitimin önemine de dikkati çekerek, "Çocuklarımızın okuduğu her kitap geleceklerine yaptıkları yatırımdır" dedi.
Alışveriş Merkezinin tüm katlarını gezerek, esnafın yanı sıra vatandaşlarla da sohbet eden Sağlam, çocuklara rüzgar gülü ve şeker dağıtarak sevindirdi. - Kahramanmaraş
 
Editör: Haber Merkezi