Pazarcık'ta Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, TEMA ilçe gönüllüleri ve emniyet personeli tarafından fidan dikildi.
Pazarcık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikim töreninde konuşan İlçe Emniyet Müdürü Dr. Murat Gözübenli, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168. kuruluş yıldönümünde düzenledikleri bu etkinlikle öğrencilere çevre bilinci aşılamak istediklerini söyledi.
Katkılarından dolayı TEMA’ya teşekkür eden Gözübenli, ilçe halkının huzur ve güvenliği için her zaman görev başında olduklarını kaydetti. TEMA Pazarcık ilçe gönüllü sorumlusu ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Akbaba ise, “TEMA ailesi olarak emniyet teşkilatımızın kuruluşunun 168.Yıl dönümünü kutluyoruz. Ortaklaşa düzenlediğimiz bu etkinlikle hem yavrularımıza toprak, ağaç ve çevre sevgisini yerleştiriyoruz. TEMA olarak çalışmalarımıza destek veren başta Kaymakamımız Mustafa Sarıkaya olmak üzere tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyoruz” diyekonuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç, Orman İşletme Şefi Metin İyik, AKEDAŞ şefi Mustafa Keleş, İl genel meclisi Üyesi Mustafa Kaykı, çok sayıda polis memuru, öğretmen ve öğrencinin katıldığı programda fidanlar toprakla buluşturuldu. Emniyet Müdürü Gözübenli, günün anısına öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
(YUT-Y)
Editör: Haber Merkezi