Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’nde yaşanan patlamada ve sonrasında çıkan yangında yaralanan 7 kişiden 5’inin isimleri belli oldu. 
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası bahçesinin altında bulunan kapalı silah atış poligonunda bir arızayı gidermek üzere kaynak yapma çalışması esnasında meydana gelen patlamada ve sonrasında çıkan yangında Başkomiser Miktad Ateş, polis memurları Emrah Kaya, Esat Kılıç, Hacı Canan Coşkun ile teknisyen İsmail Kuyzu’nun yaralandığı bildirildi. 

Kahramanmaraş Valiliği, Emniyet Müdürlüğü’nde meydana gelen patlamada yaralı sayısının 7 olduğunu açıkladı.
Kahramanmaraş Valiliği’nden yapılan açıklama, Emniyet Müdürlüğü’nde meydana gelen patlamada 4'ü polis 5 kişinin yaralandığı bildirilmişti. Valilikten yapılan ikinci açıklamada, 2'si polis 4 kişinin patlama sırasında yaralandığı, 2'si polis 3 kişinin ise yangına müdahale sırasında dumandan etkilendiği belirtildi. Vali Şükrü Kocatepe imzasıyla yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Saat 14.09'da İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası bahçesinin altında bulunan kapalı silah atış poligonunda bir arızayı gidermek üzere kaynak yapma çalışması esnasında muhtemelen biriken barut gazının patlaması sonucu 1 başkomiser, 1 polis memuru, 1 emniyet ve mahalle bekçisi ve 1 teknisyen yardımcısı olmak üzere 4 personel yanık biçiminde yaralanmıştır. 2 polis memuru ve 1 teknisyen yardımcısı da olaya müdahale ederken dumandan etkilenmişlerdir."
Editör: Haber Merkezi