Afşin Özverili Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri ve öğretmenleri Yeşil Afşin Gazetesini ziyaret etti.

Yeşil Afşin Gazetesi imtiyaz sahibi Fatma Kösebalaban’a ziyaret gerçekleştiren Özverili Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hakan Çevik, idareciler ve öğretmenler, öğrencilerinin ebru sanatıyla hazırladığı çalışmayı hediye etti.

Kurum ve çalışmaları hakkında bilgi veren Özverili Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hakan Çevik, “Özel eğitim veren kurumlar sayesinde bu çocuklarımız fırsat verildiğinde neleri başarabildiklerini gösterebiliyorlar. Sağlanan bu imkanlar sayesinde özel çocuklarımız gerekli eğitimleri alabiliyorlar. Özel çocukların kendilerini ifade etmeleri, toplumda var oldukları gerçeğinin ortaya konulması ve topluma uyum sağlamaları için özel eğitim kurumlarının eğitim ve rehabilitasyon çalışmaları ile çok önemli yol kat ediyorlar. Afşin’de bunu sağlamak için kurumumuzdaki tüm arkadaşlarımızla da bunun mücadelesini veriyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Yeşil Afşin Gazetesi imtiyaz sahibi Fatma Kösebalaban, “Özel çocuklarımızı hayatın her alanına ve sürecine dahil etmek, onları desteklemek ve teşvik etmek, ihtiyaç duydukları hizmetleri en etkin ve hızlı bir şekilde yapmak onların sorunlarını önceleyip çözmek ve hizmet sunum mekanizmalarını buna uygun hale getirmek, sosyal hayata katılımlarında onlara destek olmak, hayatlarını kolaylaştıracak her adımda yanlarında olmak hepimizin görevidir” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi