Afşin Gençleri Koruma ve Bilinçlendirme Derneği, sosyal etkinlikler kapsamında tiyatro gösterimi yaptı. Didar Sahnesi ekibi "Özür Dilerim" adlı tiyatro oyununu bu sefer Afşin için oynadı.
Afşin TEAŞ İstiklal İlköğretimi Konferans Salonunda düzenlenen tiyatroya, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Ekinözü Kaymakamı Abdülhamit Karaca, belde belediye başkanları, daire amirler, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Didar Sahnesi oyuncuları tarafından sahnelenen oyun Vergi Dairesinde çalışan bir devlet memurunun hayatındaki değişiklikleri konu alıyor. Vergi Dairesinde çalışan Nihat, hem işine hem de ailesine karşı sorumluluklarını yerine getirmez. Bu nedenle ailesi ile arası açılan Nihat işinden de olmak üzeredir.
Vicdanı ile hesaplaştığı esnada sokakta karşılaştığı görme engelli bir tasavvuf ehli sayesinde hayatı değişir. Nihayet, yaptığı hatalardan dolayı özür diler ve hayatının tekrar düzene girmesini sağlar.
Hikayesi Fatih Çapadağ tarafından kaleme alınan, yönetmenliğini ise Emrah Yardımcı`nın yaptığı tek perdelik oyunda, Kamil Özkaynak, Ömer Samet Kurtulmuş, Hasan Ali Alp, Mehmet Zeyd Yıldız, Muhammed Sena Yelkovan, Serdar Demir, Kadircan Zeren ve Uğur Alkaç rol alıyor.
 
Editör: Haber Merkezi