Afşin’de toplu yemek sektörü ile lokanta olarak faaliyet gösteren Özgül Yemek Ocakbaşı, baştan aşağı yenilenen mutfak sistemi ile yeni adresinde hizmete devam ediyor.

Yıllardır kaliteli ve lezzetli yemek çeşitlerini Afşin halkı ile buluşturan Özgül Yemekçilik, uygun fiyatı ve yemek hizmetleri ile Eshab-ı Kehf Külliyesi ve Camisi arkasındaki yeni yerinde taşındı.

50 yıldır yemekçilik sektöründe hizmet gösteren Özgül Yemekçilik yeni yeri için açılış töreni düzenledi. Aşılışa katılan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “ Yemek sektöründe aileler güçlerini birleştirmiş ve güzel bir mekanı Afşin’e kazandırmışlar. İnşallah rızıkları bol olur. Yeni lokantanın Afşin’imize hayırlı olmasını diliyorum. Aydoğan ve Süleyman Özgül kardeşlere bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Afşin’e en hizmeti vermeyi amaçladıklarını belirten Aydoğan Özgül, “ Müşterilerimizin beklentilerini ve memnuniyetini daima ön planda bulunduruyoruz. Lokanta hizmetlerinin yanı sıra toplu yemek organizasyonlarında da aynı kalite ve özenle vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz.  Düğün, nişan, sünnet, cenaze ve mevlit gibi özel toplantılarda personellerimiz ile yemek servisi yapıyoruz. Şuanda yeni yerimizde de Afşinli vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Açılış törenine, MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Sıtkı Can, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Polat ile çok sayıda davetli katıldı.

Editör: Haber Merkezi