AK Parti Afşin teşkilat üyelerini de ziyaret eden Başkan Özgül, “AK Parti Afşin Ailesi olarak samimiyet ve gayretle çıktığımız gönül seferberliği yolunda ilçe genelindeki üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Onlarla hemhal oluyoruz, muhabbet ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletiyoruz” dedi.

10 günde 27 Mahalle de yaşayan vatandaşları ziyaret ettiklerini belirten Başkan Özgül, “Şimdiye kadar on günlük sürede Erçene, Çagılhan, Kabaağaç, Altaş, Ortaklı, Yazıdere, Hüyüklü, Nadır, Soğucak, Gerger, Esence, Alimpınar, Yazıköy, Anzorey, Deveboynu, Ördek, Kötüre, Gözpınar, Ağcaşar, Büyüksevin, Çukurpınar, Binboğa, Türksevin, Örenderesi, Arıtaş, Türkçayırı, Çobanbeyli Mahallelerimizi ziyaret ettik. Kısa süre içerisinde tüm üyelerimizi ziyaret etmiş olacağız.

Ziyaretlerimizi ilçe başkanımız başkanlığında ilçe kadın kolları başkanımız, meclis üyelerimiz, belediye başkanımız, ana kademe gençlik kolları kadın kolları yönetimlerimiz ve mahalle başkanlarımızın katılımıyla gerçekleştiriyoruz” dedi.

AK GENÇLİK AFŞİN, CUMA GÜNÜ ANKARA’DA

Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Yüzyılı Vizyon programına katılacaklarını söyleyen Başkan Özgül; “Ayrıca 27 Ekim Perşembe akşamı yola çıkarak, 28 Ekim Cuma günü Ankara Arena’da düzenlenecek olan Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı Vizyon Belgesini açıklayacağı programa katılım sağlayacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi