Özel Elbistan Yıldız Eğitim Kurumlarında eğitimci, araştırmacı yazar Ali Erkan Kavaklı “Eğitim ve Başarı” konulu söyleşi ve imza gününe katıldı.

Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte eğitimci ve  araştırmacı yazar Ali Erkan Kavaklı, öğrencilere eğitimin önemi hakkında bilgi vererek, başarının yolunun eğitimden geçtiğini söyledi.

Düzenlenen etkinlikle alakalı bilgi veren kurucu müdür Nurullah Çelebi Köker son derece güzel bir çalışma olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Alanında uzaman ve oldukça başarılı eserler ortaya koyan eğitimci, araştırmacı yazar Ali Erkan Kavaklı ile görüşerek okulumuzda özellikle sınav gruplarına yönelik eğitim ve başarı konulu bir söyleşi ve imza günü için okulumuza davet ettik. Kendileri bu nazik davetimizi kırmadılar ve okulumuzda özellikle sınav grubu öğrencilerimize “başarıya giden yol” “eğitim ve başarı” konuları kapsamında “başarı nasıl kazanılır?” üzerinde geniş kapsamlı bir sunum eşliğinde seminer verdi.  Seminer sonrası yazarımız kitaplarını imzaladı. Öğrencilerimiz için son derece faydalı geçen bu seminer için teşekkür ediyorum.”

     Eğitimci- yazar Ali Erkan Kavaklı da, “Böyle güzide bir okulda bulunmaktan son derece memnun oldum. Öğrencilerimiz heyecanla bizleri dinledi. Öğrencilerin başarılarına katkı sağlamaktan dolayı da son derece mutlu oldum” dedi.

Editör: Haber Merkezi