Elbistan’da faaliyet gösteren MEF DENTAL ağız ve diş sağlığı merkezi tarafından Özel Yıldız öğrencilerine ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı.

Bu faaliyetin ahde vefa olduğunu ifade eden kurucu müdür Nurullah Çelebi KÖKER Özel Yıldız’ın yetiştirdiği öğrencilerden Dt. Mustafa YILMAZ ve Dt. Ayten KUL diş hekimi olarak Mef Dental Grup ailesinde görevlerini yapmaktadırlar.

      Bugün ahde vefayı yaşadık. Başta öğrencilerimiz Dt. Mustafa YILMAZ ile Dt. Ayten KUL olmak üzere MEF DENTAL GRUP ailesine mensup diş hekimleri ve sağlık personelleri, öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı taraması yaptılar. Ben şahsım ve okulum adına kendilerine teşekkür ediyorum.

      Öğrencilerimiz açısından son derece önem taşıyan bu tarama işinin uzmanları tarafından yapılması ayrı bir farkındalık meydana getirdi. Ağız ve diş sağlığının önemini öğrencilerimiz bir kez daha öğrendiler.

       Mef Dental Grup ailesine okulumuza kadar gelip, öğrencilerimizi bilgilendirip, ağız ve diş sağlığı taraması yaptıkları için tekrar teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

Editör: Haber Merkezi