2022-2023 Okul Sporları faaliyetleri kapsamında yapılan müsabakalarda Özel Yıldız Koleji kazandığı dereceler ile birinci dönemi tamamladı.

Konu hakkında bilgilendirme yapan kurucu-müdür Nurullah Çelebi Köker, “Bu sene sportif alanlarda kazandığımız başarılar bizlerin eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında, sosyal ve kültürel etkinlikler ile sportif faaliyetlere de önem verdiğimizin açık bir göstergesidir.

     Özel Yıldız Elbistan çapında yapılan müsabakalarda dereceler almıştır. Okullarımız Elbistan’ımızı Kahramanmaraş’ta düzenlenecek olan okul sporları il birinciliği müsabakalarında temsil etme başarısını kazanmıştır. Bununla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde birçok branşta kazandığımız başarıyı sizlerle paylaşmıştık. Birinci dönemin son iş gününde Kahramanmaraş’tan gelen derece başarısı bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir.

      Ayyıldız Ortaokulumuz masa tenisi yıldız erkekler kategorisinde derece alarak, birinci dönemin son günlerinde bizlerin sevinç kaynakları olmuşlardır. Başarıda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimi tebrik ediyor, ikinci dönemde de  başarılarının devamını diliyorum.

       Böylece 2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci yarıyılını da tamamlamış bulunmaktayız. Tüm eğitim camiasına iyi tatiller diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi