2022 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında ilk yerleştirme sonuçları açıklandı.

Kurucu-müdür Nurullah Çelebi Köker, 2022 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı sonuçlarına göre, Özel Yıldız Okulları 36 devlet fen lisesi, 20 nitelikli Anadolu lisesi, 10 proje okul ile yine zirvede olduklarını ifade eden etti.

Köker, “LGS yerleşme sonuçlarında yine ülkemizin güzide okullarında öğrencilerimiz lise öğrenimlerini görecekler” dedi.

Köker, “   2022 LGS sonuçlarını bireysel bazda değerlendirdiğimizde 1 öğrencimiz İstanbul Kadıköy Atatürk Fen Lisesine, 1 öğrencimiz Kayseri Fen Lisesine, 2 öğrencimiz Malatya Fen Lisesine, 4 öğrencimiz Kahramanmaraş TOBB fen lisesine, 1 öğrencimiz İstanbul Vefa lisesine, 2 öğrencimiz Kahramanmaraş fen lisesine, 1 öğrencimiz Gaziantep Konukoğlu Fen Lisesine, 11 öğrencimiz Elbistan fen lisesine 14 öğrencimiz Afşin ve yakın çevremizde bulunan fen liselerine, 20 öğrencimiz Elbistan Anadolu lisesine, 10 öğrenci proje okullarına ve Özel Yıldız Fen ve Anadolu liselerine yerleşmişlerdir.

       Kuruculuğumuz bünyesinde bulunan Anasınıfları, İlkokul, Ortaokullar, fen ve Anadolu liselerimiz 2022-2023 eğitim öğretime hazırlıklarını tamamlayarak yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemlerimiz devam etmektedir. Okulumuza kayıt yaptırmayı düşünen öğrenci velilerine her okul seviyesinde başarısını ispatlamış olan okullarımızın kontenjanlarının sınırlı olduğunu hatırlatmak istiyorum.  

       Öğrencilerimize ve ülkemize bu sonuçların hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum.” Açıklamalarına yer verdi.

Editör: Haber Merkezi