2021-2022 Eğitim-öğretim yılı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Spor Müdürlüğünün koordinesinde yapılan okul sporları lise masa tenisi müsabakaları karşılaşmaları sonucunda Özel Elbistan Yıldız Koleji turnuvada 3 kupa alarak şampiyon oldu.

Konu hakkında bilgilendirme yapan kurucu-müdür Nurullah Çelebi Köker; Özel Yıldız Koleji futbolda kazandığı başarısına bu gün masa tenisi kategorisindeki başarılarını ekleyerek 2.ci şampiyonluk kupasını kazanmıştır.
     

Okul sporları liseler arası masa tensi müsabakalarında Özel Yıldız Koleji Anadolu lisesi erkek takımımız tüm rakiplerini geride bırakarak birinci olmuş ve şampiyonluk kupasını okulumuza kazandırmıştır. Aynı kategoride Özel Yıldız Koleji Fen lisemiz ikinci, Özel Yıldız Koleji Fen lisesi kız takımımız ise 2.ci olarak okulumuza 3 kupa birden kazandırmışlardır. Birinci olan takımımız Kahramanmaraş'ta düzenlenecek müsabakalarda Elbistan'ı temsil etme başarısını kazanmıştır. Ben okul idaresi şahsında bu başarıda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimi tebrik ediyor, böyle güzel bir başarıyı bizlere yaşattıkları için teşekkür ediyorum." Açıklamasında bulundu.
 

Editör: Haber Merkezi