Özel Elbistan Yıldız Koleji Fen ve Anadolu Liseleri ile Ayyıldız ortaokulu 2019-2020 eğitim-öğretim yılın için bursluluk ve kayıt sınavı yaptı. 

Sınava yoğun bir katılım olduğunu ifade eden Kurucu-Müdür Nurullah Çelebi Köker," Özel Elbistan Yıldız Koleji bünyesinde bulunan Ayyıldız Ortaokulumuz ile Anadolu-Fen Liselerimizin 2019-2020 eğitim-öğretim yılına kayıtlarımıza esas teşkil edecek bursluluk ve kayıt sınavlarımızı yoğun bir katılım ile tamamladık. 

   İki gün süren sınavlarımızın sonuçlarını bu hafta içinde Perşembe günü açıklayacağız. Arkadaşlarımız bu konuda titiz bir çalışma sergilemektedirler. 

   Okul kayıtlarımız ve kayıt yenileme sürecimizde başlamış oldu. Anasınıfımız, Ayyıldız ortaokulumuz, Fen Lisemiz, Anadolu Lisemizin tüm sınıf düzeylerinde kayıt yapmaktayız. Yalnız sınıf kontenjanlarımız sınırlı olduğu için kayıt düşünen velilerimizi okulumuza davet ediyorum." dedi.

Özel Yıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi 25 yıllık bir devlet tecrübesi ve 18 yıllık bir özel okul tecrübesi ile kurulduğunu hatırlatan Kökeri "Onun için ilk yılında Elbistan birincisi olduk. İyi bir üniversite hedefi olan tüm öğrenci ve velilerimizi karşılıklı görüş alış verişinde bulunmak ve okulumuzu her yönü ile tanımaları için okulumuza davet ediyor, saygılar sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi