Özel Elbistan Yıldız Ortaokulu tarafından 2020-2021 eğitim öğretim yılı için kayıt ve bursluluk sınavı yapacak.

Sınavın 08 Şubat 2020 Cumartesi günü yapılacağını söyleyen okul müdürü Nurullah Çelebi Köker, “Her yıl düzenli olarak yaptığımız kayıt ve bursluluk sınavımızı bu sene 08 Şubat 2020 Cumartesi günü yapacağız. Sınavımız ilkokul 4. Sınıflar ile ortaokul 5.-6.-7. sınıf öğrencilerine yöneliktir.  Sınavımız her sınıf düzeyinde tek seansta yapılacaktır. 4. ve 7. Sınıflar için saat 10.00 da, 5.-6. Sınıflar için 14.00 da olacaktır. Cevap anahtarı aynı gün saat 17.00 dan sonra www.elbistanyildizegitimkurumlari.com internet sitemizden duyurulacaktır. Sonuçlar ise en kısa sürede açıklanarak öğrencilerimize karne şeklinde verilecektir.

    Sınavımıza bölgemizde öğrenim gören öğrencilerimiz katılabilir. Öğrenci ve velilerin kayıt imkânlarını genişletmek için okulumuzun yanında Özel Yıldız Fen lisemizde, Asya Kitabevinde, Office Stor da ve Afşin kayıt büromuzda sınav kayıtları yapılmaktadır.

    Okulumuzda öğrenim görmek isteyen öğrenciler için bu sınav büyük fırsattır. Okulumuz başarılarını kazandığı Türkiye birincilikleri ile tescillemiştir.  Kayıtlarımızda bu sınavı esas aldığımız için okulumuzda öğrenim görmeyi düşünen tüm öğrencileri sınavımıza girmeye davet ediyoruz. Özel Yıldız ülkemizin seçkin liselerine binlerce öğrenci göndermiş ve göndermeye devam edecektir.

    Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizi en üst seviyede yetiştirmeye devam ediyoruz.” Açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi