Özel Feyzan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören öğrenciler, 5 Nisan Avukatlar Günü’nde avukatları ziyaret ederek, çiçek taktim etti.

 

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü' dolayısıyla farkındalık oluşturmaya devam ettiklerini belirten Özel Feyzan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Güneş Söyler, “Otizmin bilinen tek tedavisi ise yoğun ve sürekli özel eğitimdir. Fark edilip, destekleyici politikalarla desteklenmiş olan otizmli bireylerimizin hayatlarında büyük farklar oluşturabiliriz. Çocuklarımızı sağlıklı gelişim gösteren akranları ile birlikte aynı okulda okuyacak seviyeye getirmek mümkün olabilmektedir. Otizmli çocuklarımızı yılda bir otizmli çocuklarımızı yılda bir kez farkındalık günü olarak değil, hayatımızın bir parçası olan otistik çocuklarımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu kapsamda 5 Nisan Avukatlar Günü dolayasıyla ilçemizdeki avukatlarımızı ziyaret ettik " dedi.

Özel öğrencileri ağırlayan avukatlar, öğrencilere teşekkür ederek, bu anlamlı ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi