Özel Karaoğlan Koleji tarafından düzenlenen şiir dinletisine ilgi yoğun oldu.

Afşin Belediyesi Sebahattin Atalay Kültür Merkezinde gerçekleştirilen şiir dinletisinde Karaoğlan Koleji öğrencileri okudukları şiirlerle izleyicileri kendine hayran bıraktı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Özel Karaoğlan Koleji Ortaokul Müdürü Mehmet Karabulut, “Böyle bir geceyi düzenlememizdeki amaç; Öğrencilerimizin şiire alışmaları, şairleri tanımaları, birlikte bir şeyler paylaşmaları ve kendilerini ifade etmeleridir. Bu program hep birlikte bir emeğin ürünüdür. Buradaki bütün arkadaşlarıma ve öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Özel Karaoğlan Koleji olarak sorumluluklarının farkında olduklarını ifade eden Ortaokul Müdürü Mehmet Karabulut, “2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız Afşin’in eğitim öğretim seviyesi biraz daha yukarı taşımak. Bu uğurda fedakarca görev alan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eğitim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal faaliyetlerimizle birlikte öğrencilerimizin sorumluluk, paylaşma ve iş birliği yapma duygularını geliştirmelerini amaçlıyoruz. Öğrencilerimiz başta olmak üzere geceyi düzenleyen ve emekleri bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Şiir dinletisine, AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Veli Böke, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, okul idarecileri ile öğrenci velileri katıldı.

Editör: Haber Merkezi