2017-2018 eğitim öğretim yılında Afşin Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde 42 öğrenci eğitim görecek.

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, özel eğitime ihtiyaç duyan öğrenciler için başlatılan çalışmalar kapsamında, eski Kız Meslek Lisesi,  Özel Eğitim Uygulama Merkezi oldu.

Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü olarak atanan Murat Taşkale, Özel Eğitim Uygulama Merkezinde 2017-2018 eğitim öğretim yılında 42 öğrenciyle ders başı yapacağını söyledi.

Okul hakkında bilgi veren Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Taşkale, “Okulumuz 2017-2018 eğitim öğretim yılında hizmete girmiş bulunmaktadır.  1. ve 2.kademe yani ilkokul ve ortaokul düzeyinde, orta derecede zihinsel öğrencilerin eğitim göreceği bir kurum olarak faaliyet sürdüreceğiz. Ulaşım için ihale yapıldıktan sonra öğrenciler servisle kapılarından alınıp okul bitişinde evlerinin önünde bırakılacak. Okulumuzda 9 tane sınıfımız var. Şimdilik 42 öğrencimiz eğitim görecek. Öğle yemeğini devletimiz tarafından ücretsiz olarak karşılanacak. Toplamda 18 öğretmenle birlikte rehber personellerimizde görev yapacak. ”dedi.

2017-2018 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olmasını dileyen Taşkale, “2018-2018 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, memleketimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, okulumuzun yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. ” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi