Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a Afşin Devlet Hastanesi’nde arızalı olan tomografi cihazını sordu.
 
CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, Afşin Devlet Hastanesi’nde uzun zamandır bozuk olan tomografi sorununu Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdı. Özbolat, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın cevaplaması için yazılı soru önergesi verdi.
Özpolat’ın vermiş olduğu soru önergesinde, Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesinde hizmet veren Afşin Devlet Hastanesinin Tomografi cihazının 4 aydır bozuk olduğu ve Afşin'deki hastalarımızın bu hizmetten yararlanamadığı kamuoyunu yoğun bir şekilde meşgul etmektedir. Afşin Devlet Hastanesindeki Tomografi cihazının ivedilikle onarılması veya yenilenmesi gerekmektedir.” dedi.
 
Özbolat şu soruları sordu:
 
 Afşin Devlet Hastanesinde tomografi cihazının 4 aydır hizmet vermediğini Bakanlığınız ve ilgili kurumları bilmekte midir?
 Afşin Devlet Hastanesinde bozulan tomografi cihazının 4 ay gibi uzun bir sürede onarılıp, hizmete sunulmamasının gerekçeleri nelerdir?
 Bakanlığınız bu sorun hakkında ne gibi çalışmalar yapmaktadır?
 Afşin Devlet Hastanesinde tomografi cihazı ne zaman hizmet verecektir?
 
 
 
Editör: Haber Merkezi