Osmaniye'de aranan kadın hırsız sahte kimlikle Kahramanmaraş'ta yakalandı

Osmaniye'de aranan kadın hırsız sahte kimlikle Kahramanmaraş'ta yakalandı

Sinan Doruk
Sinan Doruk
31 Ocak 2020 Cuma 13:05
287 Okunma
Osmaniye'de aranan kadın hırsız sahte kimlikle Kahramanmaraş'ta yakalandı

Osmaniye'de çok sayıda hırsızlık suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan kadın, Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde sahte kimlikle yakalandı.

Polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri bir kadını durdurdu. Yapılan incelemede sahte kimlik kullandığı belirlenen kadının, İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan detaylı parmak izi sorgulamasında kadının N.Y. (22) olduğu belirlendi.

Şüphelinin, Osmaniye'de 15 ikametten ve biri de açıktan olmak üzere 16 hırsızlıktan kaydı olduğu, hakkında 4 ayrı yakalama kararı ve 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen kadın tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner457

banner372

banner432

banner464

banner373