Operatörler ve Şoförler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afşin Şubesi düzenlenen törenle açıldı.
Afşin Yediler İş Merkezi’nin 2. Katında faaliyet gösterecek olan derneği açılışını Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız, Operatörler ve Şoförler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Durdu Keskin ile çok sayıda şoför ve operatör katıldı.
Açılış töreni öncesi konuşma yapan Operatörler ve Şoförler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Durdu Keskin, “İlçemizde faaliyet gösteren operatörler ve şoförleri bir araya getirmek için böyle bir dernek kurduk. Buradaki amacımız, operatörleri ve şoförlerin sorunlarını dile getirerek sorunlarını çözmek. Açılış törenine katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra konuşma yapan Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız, Afşin’deki işsizliği bitirme konusunda önemli bir adım olduğunu kaydetti.
Başkan Yıldız, “Öncelikle bu cesareti gösterip bu derneği kuran başkanımıza ve yönetim kuruluna, şoför arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bu dernek gerçekten Afşin’in ihtiyacı olan bir şeydi ve bizlerde elimizden gelen desteği sonuna kadar vermeye çalışacağız. Tüm şantiyelerde ve maden ocaklarında ki gerek dekupaj işinde gerekse diğer işlerde buranın sorumlu olduğunu ve bu arkadaşlarımızın muhatap olduğunu ve Afşin’de böyle bir dernek ihtiyacı olduğunu ileriyi görerek açtıklarından dolayı her arkadaşımı ayrı ayrı kutluyorum. Afşin’deki işsizliği bitirme noktasında gerçekten güzel bir adım. Bizlerde her zaman böyle güzel hizmetlerin arkasında olacağız ve desteğimizi sonuna kadar vereceğiz.” şeklinde konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi