Onikişubat Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla 20 bin aileye yardım kolisi ulaştırıyor. 

Sosyal belediyeciliğin öncüsü Onikişubat Belediyesi, rahmet ve bereket ayı Ramazan boyunca vatandaşlarının yanında olacak. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan 20 bin yardım paketi, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak. Yardım paketlerinin dağıtımına belediye personellerinden başlanırken; Park Bahçe, Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüklerinin saha elemanları olan 600 personele, paketleri teslim edildi. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Paylaşma, yardımlaşma ayı olan Ramazan’da imkanlarımızı önce sizlerle paylaşmak istedik” dedi.

“Sizler belediyemize bağlılığını ispat etmiş, helalinden rızık arayan kardeşlerimizsiniz” diyen Başkan Mahçiçek, şöyle devam etti:
“Sizleri çok önemsiyoruz. Emin olun aybaşı geldiğinde hiçbir harcama yapmadan sizlerin maaşlarını ödüyoruz. Çünkü inancımız bize böyle emrediyor. Alnının teri kurumadan işçinin hakkını ödeyeceksin ki, bu para hem bizler hem de sizler için bereketli olsun. Şunu gönülden söylüyorum, bu Hanefi Mahçiçek sizleri seviyor. Allah için muhabbetimiz gönüldendir. Çünkü bizlerde zengin çocukları değiliz. Çalışarak okuduk, bu günlere geldik. Dolayısıyla bizim nazarımızda sizlerin yaptığı iş, en saygın iştir ve sizler çok saygın ve itibarlı insanlarsınız. Çünkü çocuklarınızın ekmeğini helalinden temin ediyorsunuz. Allah ömür verirse, bizim olduğumuz sürece bu gönül muhabbeti devam edecek. Sizlerin de hep yanınızda olmaya gayret edeceğiz. Allah sizlerden razı olsun. Sizi sevdiğimizin bir göstergesi olarak bu hediyelerin dağıtımına sizlerle başladık. İnşallah küçük de olsa aile bütçenize bir katkı sunmuş olacağız. Tüm Ramazan boyunca da ilçemizde bulunan 20 bin ailemize bu yardımlar ulaştırılacak. Ben hepinize çocuklarınızla beraber, aile fertlerinizle beraber, sağlık ve mutluluk içerisinde uzun ömürler diliyorum. Daha nice böyle mübarek Ramazanlara hep beraber kavuşmamızı niyaz ediyorum. Ramazan-ı Şerifimiz mübarek olsun.”
Daha sonra Başkan Mahçiçek, personelleriyle fotoğraf çektirip sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi