Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, Fatih Mahallesi Fatih Bağrıaçık İlk ve Ortaokulu’nda eğitim gören 58 öğrenciye kaban ve ayakkabı hediye etti. 

  Onikişubat Belediyesi, sosyal belediyeciliğin öncüsü olmaya devam ediyor. Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün hazırladığı proje ile Onikişubat İlçesine bağlı Fatih Mahallesi Fatih Bağrıaçık İlk ve Ortaokulu’nda eğitim gören 58 öğrenciye kaban ve ayakkabı hediye edildi.

  Bugün gerçekleştirilen dağıtım töreninde öğrencilerle buluşan Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, belediye imkanlarını toplumun tüm kesimlerinin hizmetine sunduklarını söyledi. Öğrencilerden derslerine sıkı çalışıp, güzel üniversiteler kazanmalarını isteyen Mahçiçek, şöyle konuştu:

  “Bugün Fatih Bağrıaçık İlk ve Orta Okullarımızı ziyaret ettik. Buradaki çocuklarımız için temin ettiğimiz kabanları hediye ettik. Şunu özellikle belirtmek isterim, bu bir yardımdan ziyade, kaynaklarımızın kendi insanımızla kendi yavrularımızla paylaşılması. Çünkü hayat paylaştıkça güzeldir. İnşallah onlarda derslerine iyi çalışacaklar. Başarılı olacaklar. Hem ailelerine hem de ülkemize, milletimize hayırlı insanlar olarak yetişecekler. Bizim bu delikanlılardan ve hanımefendilerden isteğimiz şu. Derslerine çok iyi çalışacaklar, başarılı olacaklar ve inşallah üniversitelere gidecekler. Ülkenin yönetiminde bulunacaklar. Bu ülkeyi bu çocuklar yönetecek inşallah. Çok çalışmamız lazım, başarılı olmamız lazım.”

  Renkli görüntülerin yer aldığı dağıtımda öğrencilerle kucaklaşan Mahçiçek, kaban ve ayakkabıları öğrencilere giydirdi.

Editör: Haber Merkezi