Onikişubat Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan İftarları Ayser Çalık Ortaokulu’yla devam etti. 

Sosyal Belediyeciliğin öncüsü Onikişubat Belediyesi’nin, Ramazan iftarları sürüyor. Ayser Çalık Ortaokulu’na kurulan gönül sofrası ile Haydarbey, Yirmiikigün ve Yamaçte mahallesi sakinleri Ramazan’ın kaynaştırıcı atmosferinde bir araya getirildi.

Binlerce vatandaşın katılım gösterdiği iftar programı öncesinde masaları dolaşan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilçe sakinleriyle samimi diyaloglar kurdu. Programda konuşan Başkan Mahçiçe, “Bu güzel ortamda sizlerle bir arada olmak gerçekten mükemmel bir duygu” dedi.

Ramazan-ı Şerif’in insanlar arasındaki dostluk, kardeşlik ve muhabbet duygularını güçlendiren müstesna zaman dilimi olduğunu kaydeden Mahçiçek şöyle konuştu:
“Allah’a şükürler olsun, yine Ramazan’dayız. Yine şükürler olsun ki bu rahmet ayında yine hep birlikteyiz ve aynı sofradayız. Kardeşlerim biz sizlerle yan yana olmaktan, ekmeğimizi paylaşmaktan çok mutluyuz. İnşallah biz olduğumuz sürece bu tablo her yıl devam edecek. Ben katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Tabi bu atmosferin oluşturulmasında bugünkü yemeğimizin hazırlanmasında katkılarını esirgemeyen Hayırsever İşadamımız Galip Çalık ağabeyimize de teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Ben bir kez daha katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, daha nice ramazanlarda buluşmak niyazında bulunuyorum.”
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği program, minik mehteran takımı gösterisi, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar edilmesi ile devam etti.

Editör: Haber Merkezi