MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, açıklamasında şunları söyledi:
Üstlendikleri sorumluluk bakımından, her alanda ülkemizi daha iyi yerlere taşımak için emek veren bu bağlamda da aydınlık gelecek nesillerin yetişmesinde, medeni hayatın gelişmesinde ve ilerlemesinde büyük katkısı olan kadınlarımızın toplumumuza katkılarını tarihimizde kazanmış olduğumuz zaferlerde görmekteyiz.

 Hz. Peygamberimizin "Cennet annelerin ayakları altındadır" sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının ve daima cefanın, özverinin, sevginin kaynağı olan dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş fedakârlıklarla tarihimize adını yazdırmış kadınlarımızın haklarını ödeyemeyiz.
 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün; "Büyük başarılar kıymetli anaların yetiştirdikleri seçkin evlatlar sayesinde olmuştur"  vecizesinden anlaşılacağı üzere payidar ve refah içinde yaşayan bir toplumun oluşmasında en temel ve en kıymetli unsur olan kadınlarımız maalesef son yıllarda hiç olmadık şekilde şiddete maruz bırakılmakta, hunharca katledilmektedir. Her şiddet ve kadına karşı gerçekleştirilen zulmün yürekleri dağladığı görülmektedir.

 Yaşamın her alanında cefa ve özveri timsali olan saygıdeğer kadınlarımıza karşı gerçekleştirilen şiddet olaylarının son bulmasını temenni ediyor, sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek dileklerimle bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü yürekten kutluyorum.
Editör: Haber Merkezi