Kahramanmaraş’ta böbrek hastası iki sevgilinin hayatı organ nakliyle mutlu sona ulaştı. Diyaliz tedavisinde tanışan ve 6 yıl süren tedavi süreci sonrası hayatlarını birleştirme kararı alan Ayşegül Otbiçen ve Aslan Kolukısa, dünya evine girdi.

Kahramanmaraş’ta esnaf olan 34 yaşındaki Aslan Kolukısa, böbrek hastalığı nedeniyle 6 yıl önce tedavi için diyaliz merkezine gittiğinde 25 yaşındaki Ayşegül Otbiçen ile tanıştı. İki arkadaşın uzun süren birlikteliği aşka döndü.

İki sevgili evlenmeden önce hastalıkları yenmek için birbirlerine söz verdi. Ayşegül Otbiçen 3 yıl önce organ nakliyle sağlığına kavuştu. Hem arkadaşı hem sevgilisi Aslan Kolukısa da geçen yıl organ nakli yapıldı. Organ nakliyle sağlıklarına kavuşan çift, evlenme kararlarını aileleriyle paylaştı. Ailelerden de olumlu yanıtı alan çift, bugün düzenlenen muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Hayallerine kavuştukları için çok mutlu olduğunu kaydeden Aslan Kolukısa, “Kader arkadaşımla hastalığımızı yendik. Çok mutluyum. Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin” dedi.

Ayşegül Otbiçen ise, “İkimizde aynı rahatsızlığı yaşadık. Böbrek nakli olduk ve sağlığımıza kavuştuk çok mutluyuz” diye konuştu.

Yeni çift birlikte dans ederek, mutluluklarını tüm akrabalarıyla paylaştılar.
Editör: Haber Merkezi