Yoğun bakım servisinde yeni doğan bebeğini sağlığına kavuşmasını bekleyen anne, geçirdiği ani beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. 10 günlük Bebek ise annesinden bir gün sonra aniden fenalaşarak, hayata gözlerini yumdu.
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 10 gün önce dünyaya gelen ve doğuştan kalbi delik olan bebeğin önce annesi, sonra kendisi hayatını kaybetti.
10 önce doğum sancıları ile Kahramanmaraş'ta tedavi altına alınan Asuman Ekici (38), Ercan Ekici ismini verdiği bebeğini dünyaya getirdi. Doğum sonrası kalbi delik olan Ercan Bebek, İstanbul Çapa Tıp Fakültesine sevk edilerek, burada ameliyata alındı. Ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan Ercan bebeğin başından bir dakika olsun ayrılmayan anne Asuman Ekici, bir anda fenalaştı. Anne Asuman Ekici'ye ilk müdahale hastane doktorları tarafından yapıldı. Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen anne, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Annenin ölmesiyle birlikte, yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Ercan Bebek ise aniden fenalaştı. Ercan bebekte annesiyle aynı kaderi paylaşarak bir gün sonra hayatını kaybetti.
Evli ve Esra, Mukaddes, Emine isminde 3 kız çocuğu annesi olan Asuman Ekici, yeni doğan oğlu Ercan Bebek ile Elbistan'a bağlı Izgın beldesinde kılınan cenaze namazı sonrası yan yana toprağa verildi.
Hem eşi hem de yavrusunu kaybeden acılı baba Abidin Ekici ise yakınların desteğiyle ancak ayakta durabildi. Asuman ile yavrusu Ercan bebeğin ani ölüm haberi ailesi başta olmak üzere, sevenleri tarafından büyük üzüntüyle karşılandı.
 
Editör: Haber Merkezi