İstanbul, İzmir, Samsun’da birçok şubesi bulunan On Numara Döner, Afşin’de de hizmete açıldı.

Türkiye'nin bir çok yerinde hizmet veren On Numara Döner, Afşin’de Atatürk Caddesine Sarılar Kuyumculuk yanında düzenlenen törenle hizmete açıldı. On Numara Döner açılışa özel 1 liradan döner satışına başladı.

Açılış törenine konuşma yapan Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, “ Bu işyerinin Afşin’imize kazandırılmasına vesile olan girişimcilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah işyeri , önce ilçemiz vatandaşlarına, sonra kendilerine hayırlı olur ve burada çalışan işçilerimiz alın terleri kurumadan maaşları ödenir.  Şimdiden ilçemize ve hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

“İşimiz döner, gücümüz döner”

Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören açılışta konuşan işletme sahipleri Abdullah ve Cuma Arslantaş; "Türkiye'nin bir çok yerinde hizmet veren On Numara Döner'in Afşin şubesini açmaktan mutluluk duyuyoruz. Vatandaşlarımızın büyük ilgi göstermesi bizi oldukça memnun etti. Özel sosu ve lezzetiyle On Numara Döneri tatmaları için tüm Afşinlileri bu tadı tatmaları için işyerimize bekliyoruz. Biz piyasadaki en kaliteli döneri, en uygun fiyata satan öncü firmayız. Afşin'in farklı noktalarında müşterilerimize hizmet vermekten dolayı zevk alıyoruz. Ayrıca ev ve işlerine de servis hizmetimiz mevcut. İşimiz döner, gücümüz döner “dedi.

Törene, Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Gedik, Afşin TSO Başkanı Bekir Sıtkı Can, Afşin Esnaf Odası Başkanı Hakan Topaktaş, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, On Numara Döner Temsilcisi Ömer Ülger ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kamu ve kurum amirleri, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Editör: Haber Merkezi