Kahramanmaraş'ta zeytinlik alan içerisinde, tonlarca ağırlıktaki bir kayanın altına gömülmüş erkek cesedi bulundu.
Alınan bilgilere göre, olay Piri Reis Mahallesi Ağcalı mevkiindeki zeytinlik alan içerisinde meydana geldi. Saat 12.00 sıralarında alanda dolaşan bir çoban havadaki kokuyu fark edince durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ve Olay Yeri İnceleme Polisi kayanın dibine gömülmüş bir erkek cesedi olduğunu belirledi.
Cumhuriyet Savcısı'nın da bölgede yaptığı incelemenin ardından cesedin çıkartılabilmesi için greyder ve kırıcı çağırıldı. Greyderin 5 metrelik alanda yaptığı kazı ve kırıcıyla kayanın parçalanmasının ardından cesede ulaşıldı. Saatler süren çalışmanın ardından güçlükle çıkartılan ceset, otopsi için Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.
AĞABEYLERİ TEŞHİS ETTİ
Cesedine ulaşılan şahsın ise 11 gündür kayıp olan 30 yaşındaki berber Yusuf Badem'e ait olduğu tespit edildi. Badem ailesinin yaptığı kayıp başvurusunu dikkate alan polis, kazı yapılan yere maktulün ağabeyi Ejder Badem'i getirdi. Kazının ardından cesede ulaşılmasıyla birlikte, Ejder Badem kardeşini elbiselerinden tanıdı.
Tanınmaz hale gelen kardeşini görünce büyük üzüntü yaşayan Badem, "Kardeşimi elbiselerinden tanıdım. Nasıl olduğunu bilemiyoruz. Yüzü tanınmaz hale gelmiş kardeşimin. Otopsi yapacaklar, ölüm sebebi ancak otopside ortada çıkacak" diye konuştu.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
 
Editör: Haber Merkezi