Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme ve Değerlendirme Merkezi tarafından 2022 YKS ve LGS sınavlarında ilçe genelindeki istatistikler paylaşıldı.

Toplantıda konuşan Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, YKS ve LGS sınavlarında ilçe genelindeki başarıyı daha yukarı taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba, “Sınav sonuçlarının okul yönetimi- öğretmen- veli-öğrenci boyutunda bütüncül bir yaklaşımla analiz ettik. Öğrenci ve velilerde sınav kaygısı, stres ve gerilim gibi olumsuzlukların giderilmesiyle alakalı çalışmalarımız olacak.  Sınav sonuçlarının analiziyle birlikte okul içi performansın artırılmasını sağlamak istiyoruz. Ayrıca öğrencilerin bir üst öğrenim hayatına hazırlanması konularını görüştük” açıklamasında bulundu.

Toplantıya, Ölçme  ve Değerlendirme Merkezi Müdür Yardımcısı Abdullah ÇEVİK, İlçe Milli Eğitim Müdürleri Zafer Terzi, Alpaslan Ceran ile lise ve ortaokul müdürleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi