4 birincilik aldıklarını ifade eden Okul Müdürü Nurullah Çelebi Köker, "Özel Yıldız ilçemizin sosyal ve kültürel alanda da en başarılı bir eğitim kurumu olduğunu bir kez daha gösterdi. İlçe spor müdürlüğü tarafından yapılan okul sporları müsabakalarında kazandığımız başarılardan kısaca bahsetmek istiyorum.

Hentbol : Yıldız Erkekler, Küçük Erkekler, Küçük Kızlar takımlarımız ilçe birincisi,  Yıldız Kızlar takımımız ilçe üçüncüsü oldu.

Satranç : Yıldız Kızlar takımımız ilçe birincisi, Yıldız Genel takımımız ilçe ikincisi, Küçük Genel takımımız ilçe dördüncüsü oldu.

Futsal : Yıldız Erkek takımımız ilçe üçüncüsü oldu.

Kazanılan bu başarıdan dolayı öğretmenimi ve öğrencilerimi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Özel Yıldız adı gibi özel bir eğitim-öğretim kurumudur. İlçemize birçok yeniliği getirmiştir. Aldığı Türkiye birincilikleri ile ilçemizin adını ülke ve dünya çapında duyurmuştur. Özel Yıldız akademik başarı ile değerleri bütünleştiren bir okuldur. Bizlere emanet edilen en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, akademik alanda en iyi olmaları yolunda çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

2019-2020 Eğitim-öğretim yılı kayıt yenileme ve yeni kayıtlarımız başlamış olup, okulumuza kayıt yaptırmayı düşünen velilerimizi okulumuza bekliyor, saygılar sunuyorum." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi