Afşin Öğretmenevi, KPSS şartsız, en az ilkokul mezunu ve B ehliyeti şoför ve Depo Görevlisi alımı duyurusu yayınladı.

Afşin Öğretmenevi ilanına başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden aşağıda verilen ilan numaraları ile yapılacak. Her iki ilana son başvuru 12 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Şoför Alımı 1 kişi Şartları

En az ilkokul mezunu adayların başvurusu alınacak. 18 ile 40 yaş arasında ve B ehliyetliler başvuru yapabilecektir.

Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullarda taşımalı eğitim gören öğrencilere yemek dağıtımı yapabilecek. Adaylar başvurularını 00006392899 iş ilan numarası ile yapacaktır.

Ambar Depo Görevlisi Alımı 1 Kişi Şartları

En az lise mezunu olması gerekiyor. 18 ile 40 yaş arasında olanların başvurusu kabul edilecek. 00006393023 iş ilan numarası ile başvuru kabul edilecek. Askerlik ile ilişiği olmamak. (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak. Başvuran adaylar işyerindeki çalışma koşullarını peşinen kabul etmiş sayılır.

İlanın yayımlandığı tarih itibariyle Afşin ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak ve belgelendirmek.

Duyurular Kurum afşinogretmenevi.meb.k12.tr adresinden yapılacak olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. Kura Tarihi ve Şekli Başvuranlar arasında kura çekimi 16 Kasım 2021 tarihinde saat 10:00'de Kahramanmaraş Afşin Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü toplantı solonun da yapılacaktır.

Adaylar istemeleri halinde covid-19 virüs salgını nedeniyle gerekli önlemleri alarak ve fiziki mesafe şartlarına uyarak kura çekimini izleyebilirler.

Editör: Haber Merkezi