Türkiye Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi ile Elbistan Cemre-Der işbirliğinde öğrencilere ve vatandaşlara madde bağımlılığı konulu bir seminer düzenlendi.
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlenen bilgilendirme toplantılarının bir yenisi, Cemre-Der organizesinde Elbistan’da yapıldı. ELSİAD toplantı salonunda düzenlenen seminere, öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Seminer, Cemre-Der Başkanı Halide Yıldırım’ın konuşmasıyla başladı. Yıldırım, “Geleceğimizin mirası olan öğrencilerimize bu kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını tavsiye ediyorum. Öğrencilerimiz ve gençlerimiz ‘bir defadan bir şey olmaz’ düşüncesi ile lütfen hareket etmesinler” dedi.
Yapılan kısa konuşmaların ardından Türkiye Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi görevlilerinden Başpolis Memuru Emsal Toprak, sinevizyon eşliğinde katılımcıları madde bağımlılığı konusunda bilgilendirdi.
Polis Memuru Emsal Toprak, uyuşturucu bağımlılığının küçük yaşlara kadar indiği ülkemizde sağlığımızın büyük tehdit altında olduğunu söyledi.
Öğrencilerin çok dikkatli olmaları gerektiğini vurgulan Toprak, madde bağımlılığına hayır sloganıyla aileleri daha dikkatli olması konusunda uyardı.
Editör: Haber Merkezi