Öğrenci Servis Ücretleri Belirlendi

En düşük ücret 70 TL

Afşin’de faaliyet gösteren servis sürücüleri bir araya gelerek,  2010-2013 eğitim öğretim yılı servis ücretlerini belirlediler. Tek seferde yapılan servis 70 TL, üç öğün yapılan servis ise 100 TL olarak belirlendi.


Afşin Şoförler Odası Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Afşin Şoförler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç,  Sevgi Kooperatifi Başkanı Saim Tatlı, Ay Yıldız Kooperatifi Başkanı Muhsin Özden, Aktaş Öğrenci Servisi Başkanı Ömer Aktaş ile ilçede görev yapan şoförler katıldı.

Öğrenci taşıma fiyatlarının belirlendiğini kaydeden Afşin Şoförler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, “2012-2013 eğitim öğretim yılının başlamasıyla beraber okul servislerimizi taşıyan arkadaşlarımızın arasında herhangi bir olumsuz olay yaşanmaması için şuanda onlarla beraber anlaşmalarını yapmış vaziyetteyiz. Fiyatlarımız, sabah, öğlen ve öğlen, akşam servislerine 100 TL olacak. Gün içerisinde servislerimizden bir defa yararlanacak öğrencilerimiz 70 TL ödemek zorunda olacak. Ayrıca iki çocuğu olan velilerimiz yüzde on indirimli fiyatlarımızdan yararlanabilecekler. Kooperatif başkanı arkadaşlarımızla bunlar üzerinde konuştuk ve anlaşma sağlandı.” açıklamasında bulundu.

 

Şoförler ise, düzenlenen toplantıdan son derece memnun olduklarını ifade ettiler. 

Editör: Haber Merkezi