Afşin İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Boz,  Afşin’de aşılama oranını artırma çalışmaları ve koronavirüs ile mücadele kapsamında başlatılan ödüllü aşı kampanyası devam ediyor.

4 Ekim - 24 Ekim tarihleri arasında koronavirüs aşısı olan 35 yaş altı vatandaşlara çekilişle bisiklet ve tablet hediye edileceğini ifade eden Afşin İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Boz, “ Her aşı yaptırana bir sıra numaralı fiş verilecek. Çekiliş bu numaralar arasından 25 Ekim 2021 tarihinde kaymakamlık binasında yapılacak ve bir asil bir yedek talihli belirlenecek” dedi.

Sonuçların yine Afşin Kaymakamlığının web sitesinden açıklanacağını ifade eden Boz, “Kampanya kapsamında 4 kişiye bisiklet, 7 kişiye tablet dağıtılacak. İlan edilen sürede hediyesini almayan kişilerin hediyesi yedeklere verilecektir. Hediye sadece kurada çıkan kişiye 18 yaş altı ise velisi ile beraber  gelmek koşulu ile verilecek olup başkasına verilmeyecek. Hediyeler  27 Ekim 2021– 05 Kasım 2021 tarihleri arasında İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından teslim edilecektir.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi