Esnaf Odası Başkanı Topaktaş,

“Odamızın, yüreğimizin kapısı sizlere her zaman sonuna kadar açık”

Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, esnafların her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Odamızın kapısı, yüreğimizin kapısı, sizlere her zaman sonuna kadar açık.” dedi.

Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında üyelerine iftar yemeği verdi.

Afşin MekaRoyal Otel’de düzenlenen iftar yemeğine Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu, daire amirleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda esnaf katıldı.

Yemek sonrası konuşma yapan Afşin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hakan Topaktaş, seçim öncesi verdiği sözleri yerine getirmekten onur duyduğunu kaydetti. Topaktaş, “Cömertliği esas alan, ahlakı ana sermaye eden, başkasının esiri olmamak için doğruluğu prensip edinen, vicdanını kendi üzerine gözcü koyan, helalinden kazanan, yararlı şeyler üreten, yardım eden, hiç ölmeyecekmiş gibi dünya, yarın ölecekmiş gibi çalışan değerli esnaf ve sanatkâr arkadaşlarım. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.  Bu mübarek Ramazan ayında, bu mübarek Cuma gününde, şu huzurlu dakikalarda bizleri yalnız bırakmadınız, hepinize teşekkür ederim.” dedi.

Topaktaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Göreve geleli yaklaşık 6 ay oldu. Bu süre içerisinde meslek komitelerini bir araya getirmeye çalıştık. Dertlerini, sıkıntılarını dinledik u göreve gelmeden öncesinde ve sonrasında benim düşüncelerimden bir tanesi, esnaf arkadaşlarımızla bir araya gelmekti. Allah’a hamt olsun bunu gerçekleştirdik. Sizlerin her zaman yanınızdayız. Odamızın kapısı, yüreğimizin kapısı, sizlere her zaman sonuna kadar açık. Bu vesileyle Ramazan bayramınızı sizlerin ve ailelerinizin bayramlarını kutluyorum.”

 

Editör: Haber Merkezi