Afşin’de geniş kırtasiye ürünleriyle faaliyet gösteren NEVA Kırtasiye kitap kampanyası başlattı.

NEVA Kırtasiyede kampanya kapsamında ilk, orta ve lise düzeyindeki roman ve hikaye kitaplar 10 lira olurken, alınan ilk kitaplar 1 lira karşılığında değiştirebilecek.

Kampanya detayları hakkında bilgi veren NEVA Kitap Kırtasiye Yetkilisi Ali Rıza Yaşar, “Afşin’de öğrencilerimizin faydalanması için kitap kampanyası başlattık. Okuma kampanyası kapsamında başlattığımız kampanya ile ilk, orta ve lise düzeyindeki öğrencilerimiz ilk roman veya hikaye kitaplarını 10 liraya alacak. Ardından kırtasiye olarak öğrencimizin bilgilerini kitap okuma fişine işliyoruz. Öğrencimiz okuduğu kitapları getirerek 1 lira karşılığında değiştirebilecek. Öğrencilerin daha çok kitaba ulaşması ve okuma alışkanlığı kazandırmak için böyle bir kampanya başlattık.” dedi.

Kaynak ve hazırlık kitaplarında da kampanya başlattıklarını ifade eden Yaşar, “ Kırtasiye olarak faaliyetlerimizle öğrencileri ve eğitimi desteklemeye gayret ediyoruz. Öğrencilerimize destek olmak için kaynak ve hazırlık kitaplarına da kampanya uyguladık. Kampanya kapsamında Ankara yayıncılık kaynak kitaplarında 2 al 1 öde, hazırlık kitaplarında ise yüzde 40 indirim kampanyası başlattık. Kısa süreli kampanyamızdan öğrencilerimizin bir an önce faydalanmasını bekliyoruz.” Açıklamasında bulundu.

 

Editör: Haber Merkezi