AK Parti Afşin İlçe Başkanvekili İsmail Kaya, Namık Kemal İlkokulu’nun inşaatında incelemelerde bulunarak, Namık Kemal İlkokulu’nun 2014-2015 eğitim öğretim yılında hizmet vereceğini kaydetti.
Afşin’in en eski okullarından bir tanesi olan Namık Kemal İlkokulu yıkıldı. Yerine 12 derslikli yeni bir bina yapılacak. Yeni inşa edilecek binada fen, kimya, biyoloji, bilgisayar sınıfları da yer alacak.
AK Parti’nin eğitim alanında da büyük bir yatırım yapmaya devam ettiğini belirten AK Parti Afşin İlçe Başkanvekili İsmail Kaya, Namık Kemal İlkokulu’nun inşaatının 2014-2015 eğitim öğretim yılına yetiştirileceğini kaydetti.
Kaya, “2013-2014 yeni eğitim öğretim yılının öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Afşin’de bu yıl programa alınan ve yapılması planlanan beş okulumuz var. Daha önce programa alınan üç okulumuzun inşaatı hala devam etmekte ve inşallah Nadır İlköğretim okulumuz bu yıl tamamlanarak eğitim öğretime başlayacak. Bunlardan bir tanesi de Namık Kemal İlkokulumuz. Bu okulumuz çok eski ve yıpranmış bir durumdaydı. Okulumuzu yıkıyoruz ve yerine 12 derslikli modern bir okul yapımına başlayacağız ve okulumuz 2014-2015 eğitim öğretim yılına yetiştireceğiz. Okulların fiziki şartları eğitim için çok önemlidir. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin motivasyonunu artırır.” dedi.
Mahir Ünal’a Teşekkür
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve bölge milletvekillerine teşekkür eden AK Parti Afşin İlçe Başkanvekili İsmail Kaya, “Bu yatırımların ilçemize gelmesi konusunda, bizlere yardımcı olan başta AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş milletvekili Sayın Mahir Ünal’a ve AK Parti Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi