Arıtaş Kasabası Belediye Başkanı Muhtemit Dağlı, AK Parti'den Afşin Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.
Arıtaş Belediyesi'nde başarılı işlere imza atan Arıtaş Belediye Başkanı Muhtemit Dağlı, AK Parti'den Afşin Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Dağlı, başvuru belgelerini AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak'a teslim etti.
AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen programda konuşma yapan Arıtaş Belediye Başkanı Muhtemit Dağlı, "Özellikle beldemizin meclis üyelerinin, muhtarlarımızın, komşu beldelerimizin belediye başkanlarından ve halkımızdan almış olduğum destek üzerine Afşin belediye başkanı aday adayı olmaya karar verdim. İnşallah Afşin'in değişimi, kente dönüşümü yolunda kısmet olursa elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışmak istiyorum. Tüm aday adaylarımıza bu hizmet yarışında başarılar diliyorum. Afşin için hayırlısı ve layıkı kim olursa inşallah, o seçilir. Bütün aday adayları olarak bizlerde partimizin başarısı ve Afşin'in iyiliği için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." şeklinde konuştu.
Daha sonra konuşma yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak, Arıtaş Belediye Başkanı Muhtemit Dağlı'ya başarılar diledi.
Kaynak, "Muhtemit başkanımız bu hizmet yarışında bende varım dedi ve aday adaylığını açıkladı, kendisini tebrik ediyorum. Muhtemit başkanımız Afşin'in en büyük beldesi olan ve siyaseti çok zor olan Arıtaş Beldemizin iki dönemdir belediye başkanlığını yapmakta, başkanımız kazanmış olduğu tüm birikimini Afşin'de göstermek ve hizmet etmek için belediye başkanı aday adayı başvurusunu yaptı. Kendisine bu kararından dolayı kutluyorum ve başarılar diliyorum." diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi