Afşin Belediye Başkan Aday Adayı ve Arıtaş Kasabası Belediye Başkanı Muhtemit Dağlı, AK Parti Afşin Gençlik Kolları’nın düzenlemiş olduğu istişare toplantısına katıldı. Dağlı, yaptığı ve yapacağı projeleri anlattı.
AK Parti Afşin İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen istişare toplantısında Afşin Belediye Başkan Aday Adayı ve Arıtaş Kasabası Belediye Başkanı Muhtemit Dağlı, kısaca özgeçmişi hakkında bilgi verdikten sonra, Arıtaş’a huzurun gelmesi için aday olduğunu, siyasi kutuplaşmanın, mahalleciliğin, kabileciliğin, ortadan kalktığını ifade etti.
Başkan Dağlı, belediyeyi kamu binası ve hizmeti gören birim haline getirdiklerini, üretken ve karşılığını alan bir yapıya kavuşturduklarını, halihazır haritasını, imar planını, orman kadastrosunu, kanalizasyon, içme suyu ve atık su arıtma tesis projelerini yaptıklarını, kanalizasyon şebeke inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu, yol, köprü gibi inşaatlara önem verdiklerini, bunları yaparken personel harcamalarının % 20, borçlanmanın % 8 gibi düşük rakamlarda olduğunu açıkladı.
 Sosyal belediyeciliğe büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Dağlı, bu amaçla parklar, spor tesisleri ve kültür sanat merkezi, festivaller yaptıklarını resimlerle anlattı.
Gençliğin en büyük sorununun işsizlik olduğunu işaret eden Dağlı,  belediyelerin nitelikli personel yetiştirmeye yönelik tedbirler alması ve kurslar düzenlemesi öncülük yapması ve gençler içinde pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini ifade etti.
Editör: Haber Merkezi