Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Hasan Kaşıkçı, daha hızlı bilgilenme ve talep bildirmek için muhtarların telefon numaralarının ‘öncelikli’ olarak kaydedildiği müjdesini verdi.

Kaliteli, verimli ve sürekli elektrik sağlamak için kapsamlı çalışma ve yatırımlar gerçekleştiren Akedaş, hizmet kalitesini geliştirmek amacıyla hizmet verdiği bölgelerin muhtarlarıyla buluşmaya devam ediyor. Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Hasan Kaşıkçı, “Mahalle Muhtarları ile 3. İstişare Toplantısı”nda Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi ve Dulkadiroğlu ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi.

Faaliyetlerine 2011 yılında başlayan ve Adıyaman ile Kahramanmaraş’ta 650 bine yakın tüketiciye hizmet veren Akedaş, temel faaliyetlerinin yanı sıra kalite, verimlilik, süreklilik ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak üzere düzenlediği etkinliklerini sürdürüyor.

Bu kapsamda başlatılan “Mahalle Muhtarları İstişare Toplantıları”nın üçüncüsü şirketin genel merkezinde düzenlendi. Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Hasan Kaşıkçı, Kahramanmaraş Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinden 32 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Kaşıkçı, Akedaş’ın hizmet kalitesini artırmak üzere yürüttüğü çalışmalar başta olmak üzere ‘aydınlatma’, ‘kesintiler’, ‘elektrik dağıtımı’, ‘ilk enerji, deplase ve yer altı talepleri’, ‘elektrik hizmetinin kalitesini artırmak üzere yapılan yatırımlar’ gibi konularda bilgi verdi. Kaşıkçı, muhtarların Akedaş hizmetleri konusundaki fikirleri ve taleplerini de detaylı şekilde dinleyerek, gerekli adımların ivedilikle atılacağını belirtti.

“ Daha hızlı bilgilenme, şikâyet ve talep bildirmek için muhtarlarımızın telefon numaraları ‘öncelikli’ olarak kaydedildi”

Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Hasan Kaşıkçı, muhtarların temsil ettikleri mahallenin sorunlarını ve taleplerini aktarabilmeleri için yoğun zamanlarda çağrı merkezine hızlı şekilde ulaşabilmeleri sağlamak üzere telefon numaraların “Birinci öncelikli” olarak tanımlandığı belirtti. Kaşıkçı, bizzat görüşme talebinde bulunanlar için kapılarının her zaman açık olduğunu sözlerine ekledi.

“Faaliyet bölgelerimizde muhtarlarımız büyük role sahipler”

Akedaş’ın faaliyetlerini geliştirmek ve kullanıcıların memnuniyeti en üst seviyeye ulaştırmayı temel önceliği olarak gördüğünü belirten Kaşıkçı, şunları söyledi:

“Muhtarlarımız, faaliyette bulunduğumuz bölgelerdeki hizmet kalitesini ve verimliliği artırmada büyük role sahipler. Onları, müşterilerimizle aramızdaki köprüler olarak görüyoruz. Muhtarlarımızla bir araya gelerek, yaptığımız yatırımları ve iş anlayışımızı en iyi şekilde anlatabilmenin yanı sıra, bölgedeki talep ve beklentilere ilişkin bilgi alıyor ve en kısa sürede yanıt verebiliyoruz. Bu nedenle tüm mahalle muhtarlarımızla istişare toplantılarımıza devam edeceğiz.”

Editör: Haber Merkezi