Afşin Beyceğiz Mahalle Muhtarı Ekrem Köş, kışın yaklaşması ile beraber mahallede bulunan yardıma muhtaç ailelere odun yardımında bulunmaya hazırlanıyor.

3 dönemdir Afşin Beyceğiz Mahallesi muhtarlığını sürdüren Ekrem Köş, mahallesinde bulunan maddi durumu iyi olmayan ailelere Çoğulhan Belediyesinden getirttirdiği iki kamyon odunun dağıtımı için hazırlıklara başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Afşin Beyceğiz Mahalle Muhtarı Ekrem Köş, “ Ben bu odunları mahallemizde bulunan yardıma muhtaç ve kışın ısınma ihtiyaçlarını gidermekte zorluk çekecek hanelere dağıtacağım. Mahallemizde bulunan ve önceden tespit ettiğimiz ailelere yaklaşık olarak 10 ton olan odunlarımızı pay ettikten sonra dağıtımına başlayacağız. İki kamyon odunun bize ulaşmasında emeği geçen Çoğulhan Belediye Başkanımız Adem Yıldız’a ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Çünkü kendisine böyle bir talebimiz olduğunu söyleyince bizi kırmadan iki kamyon odunu mahallemizde bulunan yardıma muhtaç ailelere dağıtmamız için gönderdi. İnşallah en kısa zamanda odunlarımızı tekrar kırdırıp her haneye gidecek şekilde ayırarak dağıtımına başlayacağız.” dedi.


Editör: Haber Merkezi