Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü tarafından Onikişubat ve Dulkadiroğlu mahallelerinin Muhtar eşleriyle istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programda Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nün yaptığı hizmetler anlatıldı.

Müdürlük olarak verilen kurslardan da bahseden Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran; “Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü olarak mahallelerimizdeki sorunlu, sıkıntılı ailelerimize daha kolay ulaşabilmemiz için sizlerle bu istişare toplantısını gerçekleştiriyoruz.

Bir mahalleyi en iyi tanıyan o mahallenin muhtarı ve imamıdır. Ulaşılmadık hiçbir aile kalmaması için muhtarlarımız ve siz eşleriyle etkin bir şekilde çalışmayı planlıyoruz. Erdemli nesiller mutlu aileyle başlar düsturundan yola çıkarak mahalle eğitimlerimize hızla devam edeceğiz. Sizlerin yani muhtar eşlerinin bizleri yönlendirmesiyle gerektiğinde ev toplantılarına ve günlerine katılarak bu eğitimlerimizi oralarda da gerçekleştireceğiz. Talep ederseniz konakta da kurs açabiliriz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç Kahramanmaraş’ımızın kadınları için elimizden ne geliyorsa yapmamızı istedi bizde kadınlarımız için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Programa Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un eşi Derya Erkoç, AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç ve muhtar eşleri katıldı.

 

Editör: Haber Merkezi